İstanbul
DOLAR28.9089
EURO31.397
ALTIN1893.7

Türkiye soruyor: Acıpayam Belediye Başkanı istifa edecek mi?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türkiye soruyor: Acıpayam Belediye Başkanı istifa edecek mi?
Abone ol
Türkiye asrın felaketi depremle sarsılırken, Acıpayam Belediyesi tarafından organize edilen Kuzey Kıbrıs tatilinde personelin kumar oynama görüntüleri ülkenin her tarafında büyük tepkiye neden oldu. Eleştirilere, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Çınar'ın muhtarlara attığı bir ses kaydında "İt ürür kervan yürür" şeklinde karşılık vermesi, Acapayam halkı tarafından şaşkınlıkla karşılanırken, tepkilerin daha da büyümesine neden oldu.

Türkiye deprem sarsıntısını atlatömaya odaklanmışken, AK Partili Acıpayam Belediyesi tarafından organize edilen Kuzey Kıbrıs tatili ortalığı karıştırdı. Aralarında belediye personeli ve muhtarların da olduğu 24 kişi 15 Şubat Çarşamba günü Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne gitti. Acıpayam Belediyesi'nin Kıbrıs'a götürdüğü muhtarların kumar oynarken çekilmiş fotoğrafları sosyal medyada hızla yayıldı.

Acıpayam Belediyesi'nin organizasyonunda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde bir takım resmi ziyaretlerin gerçekleştirileceği iddia edilse de, ziyarette bulunan 24 kişilik heyetin hiçbirisinin şahsı hesaplarında ve belediyenin resmi hesaplarında herhangi bir resmi görüşmeye şu ana kadar yer verilmedi.

Acıpayam halkı, kumar masalarından çekilen fotoğraflarıları ortaya çıkan muhtarlara, belediye personeline ve geziyi iptal etmeyen Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’a büyük tepki gösterdiler.

Vatandaşların sosyal medya hesaplarından eleştirdiği tatil ile ilgili belediye görevlerinden ve muhtarlardan bir açıklama gelmezken başkan Hulusi Şevkan’a ait olduğu iddia edilen ve tatildeki isimlere atılan ses kaydında eleştirilere yönelik "it ürür kervan yürür" ifadesi kullanması tartışmayı farklı bir boyuta taşıdı.

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’a ait olduğu iddia edilen ve tatildeki isimlere atılan ses kaydında eleştirilere yönelik …Birbirinizi satma yerine, neden satalım… Neden arkadaşlarımızı zan altında bırakalım. Yani Kıbrıs’a giden arkadaşlarımız, oradaki acıları bırakmışlar, Acıpayam’daki işleri bırakmışlar, eğlence merkezine gitmişler. Öyle mi? Hayır değil… İt ürür kervan yürür” ifadeleri, büyük tepkiye neden oldu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gazeteciler Cemiyeti: Halk can derdinde, iktidar sansür peşinde!Önceki Haber

Gazeteciler Cemiyeti: Halk can derdinde,...

CHP Milletvekili Gürer: Deprem bölgesine dönüş tarım ile sağlanabilirSonraki Haber

CHP Milletvekili Gürer: Deprem bölgesine...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar