İstanbul
DOLAR19.0724
EURO20.5845
ALTIN1217.8

Ermenistan: Azerbaycan'la diplomatik ilişkiler kurma noktasında anlaştık

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ermenistan: Azerbaycan'la diplomatik ilişkiler kurma noktasında anlaştık
Abone ol
Ermenistan Güvenlik Konseyi Sekreteri Armen Grigoryan, Ermenistan ile Azerbaycan'ın diplomatik ilişkiler kurma konusunda anlaştığını açıkladı.

Ermenistan Güvenlik Konseyi Sekreteri Armen Grigoryan, parlamentoda Ermenistan-Azerbaycan ilişkilerine dair konuştu.

Armen GrigoryanErmenistan ile Azerbaycan'ın diplomatik ilişki kurma konusunda anlaşmaya vardığını söyledi.

Grigoryan, "Erivan ve Bakü arasında üzerinde anlaşmaya varılan bir nokta var. Bu husus, Viyana Sözleşmesi kapsamında diplomatik ilişkilerin kurulmasıyla ilgilidir. Diğer tüm noktalarda net bir anlaşma yok" dedi.

Grigoryan, "Ermeni halkının Ermenistan ve Azerbaycan arasındaki sorunların farkında olduğunu" belirterek, "Dağlık Karabağ sorunu üzerine görüşmeler yapılıyor" diye konuştu. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Süleyman Saim Tekcan: Sanatçı kendi olan kişidir!Önceki Haber

Süleyman Saim Tekcan: Sanatçı kendi olan...

Çinli ve Türk gençlerin katıldığı fotoğraf yarışmasında 20 ödülSonraki Haber

Çinli ve Türk gençlerin katıldığı fotoğr...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar